menu openen menu sluiten

Ook op Festival Macumba een photobooth

Bij een festival of een groot feest heb je vaak het zelfde probleem, lang niet iedereen wordt op foto vastgelegd. Of grote groepen personen tegelijk waardoor je of bijna niet zichtbaar bent of op een manier dat je denkt, zo wil ik niet op de foto. Met een photobooth op een festival als Macumba is dit verleden tijd, altijd op het juiste moment de leukste foto. Je bepaald namelijk zelf hoe je op de foto wilt. Geen last meer van personen die niet op de foto horen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het Macumba Festival een bruiloft vieren?

Alles is eenvoudig aan te passen aan het thema van het Macumba festival. Geef je een bruiloft op dit festival dan kun je niet om een photobooth heen, iedereen wil natuurlijk met de bruid en bruidegom op een originele manier op de foto.

En dat kan, welk thema je bruiloft ook heeft het fotohuisje wordt zodanig aangepast dat het volledig wordt geïntegreerd in jouw feest. Je hebt nergens omkijken naar, jij zorgt voor de gasten en wij leveren de apparatuur om iedereen op een leuke manier vast te leggen.

Door een beetje regen laten we het feestje niet bederven, ons fotohuisje is namelijk wel bestand tegen een paar druppels. Schrijf de uitnodigingen maar alvast want we komen er aan.

Festival Macumba is klant bij de jongensvandephotobooth.nl

Ervaring? Jazeker is deze aanwezig. Wil je een photobooth gaan huren dan wil je de zekerheid dat je kwaliteit huurt. Wij snappen dat als je je bruiloft op een festival geeft je zeker wil weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarover hoef je geen zorgen te hebben, heb je speciale wensen betreft onze service of een leuk idee dan staan we daar voor open om deze zo goed mogelijk voor je uit te voeren.

Maar wat moet ik me voorstellen bij het huren van een Photobooth voor een bruiloft en wat is er dan allemaal bij inbegrepen? Op Fiesta Macumba zijn wij ook aanwezig en alle bezoekers kunnen daar met onze foto-apparatuur op de foto.

Wil je een eigen design fotostrip of moeten wij meedenken met het ontwerp daarvan? Geen probleem, in principe is er heel veel mogelijk. Je kunt je voorstellen dat bij een groot festival veel organisatie komt kijken. Ook dat wordt allemaal door ons verzorgd, er zijn een aantal basis elementen die je moet verzorgen en de rest is aan ons. Zonder zorgen kan het feest beginnen.

Of je nu een feest, festival of bruiloft hebt van 50 mensen of van 50.000, dat is voor ons geen probleem. Onze apparatuur is geschikt om vele aantallen personen vast te leggen in een snel tempo. Een photobooth is daarom de perfecte tool op grote en kleine evenementen, je kunt aan de foto’s een unieke draai geven.

Met of zonder leuke details erbij. Laat ons tijdig weten wat je wenst of wat je graag zou willen. Dan kunnen we in overleg bepalen wat voor jou feest, festival of evenement het beste is om te huren. Huur hier een van onze photobooths.

Hieronder een paar voorbeelden van andere events die je voor gingen.

onze photobooth op het festival van Amsterdam
538 wilde onze photobooth huren voor hier met je rekening
WhatsApp chat